loading-gif

Qui hi ha darrere de Foodienroll?

Foodienroll neix de la sinergia d'hostalers i desenvolupadors amb la voluntat d'innvovar el sector de l'hosteleria i dotar-los d'eines modernes amb l'objectiu d'ajudar a transformar digitalment el sector.

L'equip multidisplinari d'emprenedors va decidir crear una empresa per així facilitar la implementació del projecte amb l'afany de potenciar la restauració i els negocis de l'entorn local del Baix Empordà. Foodienroll és tracta de diverses eines per potenciar els restaurants locals i fer front al poder en el món digital de les multinacionals.

Missió

CEO & Developer

Pel que fa a la missió del projecte Foodienroll, treballarem amb l’objectiu d’aconseguir ser una eina de suport i innovació dels restaurants amb un gran reconeixement i sobretot, desenvolupant un producte que surti de les seves opinions i que permeti tenir millors resultats als nostres clients. Amb això volem aconseguir que aquests siguin més competitius en un món globalitzat tot i disposar de recursos limitats.

Visió

Developer & E-commerce

Volem ser un referent en la inversió, la investigació i el desenvolupament de nous productes de tecnològics que permetin facilitar la vida a tot el teixit restaurador i en concret, permetin millorar la digitalització i la competitivitat del territori en el qual ens trobem. Per tant, volem estar sempre oberts a noves idees i acollir-les si poden ser competitives i encaixar amb la nostra filosofia de negoci i de treball col·laboratiu i co

Valors

Business & Finance

Treballarem per fer realitat el suport a la creació de nous projectes que sorgeixin d’emprenedors. Per això, volem estar els més a prop possible amb les universitats i sobretot, a les facultats de l’àmbit tecnològic a fi efecte de beneficiar-nos mútuament. Alhora volem ser un exemple d’empresa promoguen la cultura de salaris justos per les persones i que sobretot, la feina sigui un mitjà per aconseguir l’objectiu de cadascú, ja sigui personal o professional.